láska versus sex???

22. 12. 2007 14:46
Rubrika: láska
Zajímavé myšlenky, které jsem vybrala z lekce Korespondenčního kurzu s názvem "Láska, chození, manželství":

O Lásce

"Nemiluji ho jenom proto, že se mi líbí, ale protože mě povzbuzuje, aby se ze mne stala skutečná osobnost."

"Čím blíže budeš ty a tvůj partner k Bohu, tím blíže si budete navzájem. To je na lásce to nejlepší!"
 
O  Předmanželském Sexu
"....zjistíš, že předmanželský sex přináší problémy a způsobuje, že máš z pohlavního styku po svatbě menší potěšení. Tak jako je počítač naprogramován tím, co do něho vložíme, jsou i lidé "naprogramováni" svými pocity, které doprovázejí jejich různé činnosti. První dojem bývá zvlášť silný a dlouhou dobu si ho pamatujeme. To, co pociťuješ, když něco děláš poprvé, se ti nesmazatelně vryje do duše. Předmanželský sex v tombě vyvolává pocit viny, strachu a ztráty sebeúcty"..................
.................."dokonce ani po mnoho letech společného života v manželství se nedokážeš svému partnerovi v plné svobodě a cele oddat. Je to krutá daň za několik okamžiků předmanželského sexu, protože budeš při každém pohlavním aktu jistou míru viny, strachu a ztráty sebeúcty."

O manželském sexu
Mnoho mladých lidí nechápe, poč Bůh zakazuje pohlavní styk před manželstvím. Někteří si dokonce myslí, že Bůh nechce, abychom měli ze sexu potěšení, což je naprostý omyl. Pravda je taková, že Bůh nevydal nařízení ohledně sexu proto, aby nám zabránil se z něho radovat, ale aby se nám stal zdrojem maximálního potěšení na velmi dlouhou dobu. .


Pokud byste někdo měli o tyto lekce zájem, ozvěte se! Vřele doporučuju! ;-)

Zobrazeno 4109×

Komentáře

markíza

ja nemám slov :D Ten slavomir je (ja vim že se to neříká ale já to nevydržím)magor......

tonda251

Zdravicko, shodou nahod sem dneska objevil tento tvuj blog a nybrz me zaujalo co tu pises tak sem se malicko rozhledl... mimo vse mozne zajimave jine me padl do oci kurz nebo ctj \"Láska, chození, manželství\" pises dale ze pokud by me to zajimalo tak ti mam nasat. Tak pisu:)

Zobrazit 8 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz